Zaterdag 6 augustus staat Jack Lance enkele uurtjes achter de kraam op Castlefest (van tien uur ‘s ochtends tot een uur of drie ‘s middags) en op zondag 7 augustus is hij te vinden op de Deventer Boekenmarkt – net als voorgaande jaren op de Twickelostraat.

twickelostraatJack: “Het zijn de enige beursdagen voor me dit jaar en ik zie ernaar uit bekende gezichten te treffen. Ik ben er niet alleen, maar (zoals in het verleden al heel vaak) samen met collega Brad Winning, ook wel bekend als Alex de Jong. In Deventer heb ik fijne buren: de onvolprezen vaderlandse Stephen King fanclub. Om alvast in te gaan op een vraag die naar verwachting gaat komen: heb ik wat ‘nieuws’ bij me?
Nee, helaas niet. Het afgelopen jaar volop bezig geweest met onder meer nieuwbouw, huis verkopen en verhuizen: dat is allemaal gelukt maar heeft al mijn tijd opgeslorpt. Maar: ik zit er vanaf nu weer klaar voor en de ambitie is niet minder. Voorjaar 2017 kom ik met een nieuwe thriller, gevolgd door nog veel meer. Beloofd! Voor nu: tot op Castlefest (ik denk in de boekentent) en wellicht Deventer (kraam 286).”

Deventer en CastleFest
Facebooktwittermail